SAJTÓMEGJELENÉSEK


2013.11.11.

Július 1-ével lépett életbe a közigazgatás teljes reformjának egyik legfontosabb eleme, a TÉR teljesítményértékelési rendszer. A struktúra bevezetéséhez a megváltozott szemléletmód mellett új szoftvert is kifejlesztett a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) Személyzetfejlesztési Főosztálya, amiben a közigazgatás vezetői értékelik kollégáikat - mondta Arany Mónika főosztályvezető, a projekt felelőse a Rádió Orientnek.


2013.10.01.

Teljesítményalapú értékelési rendszer jött létre a közigazgatásban – ismertette Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a Humánerőforrás-gazdálkodás a központi közigazgatásban című projekt, hétfői záró rendezvényén. Az államtitkár hangsúlyozta, objektív értékelésre alkalmas, pontos, gyors valamint felhasználóbarát teljesítményértékelési rendszer született.


2013.10.01.

Teljesítményközpontú közigazgatás kiépítése a cél, ennek pedig lényeges eleme a teljesítmény értékelése – mondta Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára hétfőn Budapesten.


2013.10.01.

Teljesítményközpontú közigazgatás kiépítése a cél, ennek pedig lényeges eleme a teljesítmény értékelése - mondta Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára.


2013.10.01

Teljesítményközpontú közigazgatás kiépítése a cél, ennek pedig lényeges eleme a teljesítmény értékelése – mondta Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára hétfőn Budapesten.


2013.09.06.

TÉR roadshow-t szervezett a „Humánerőforrás-gazdálkodás a központi közigazgatásban” című, kiemelt projekt keretében, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal. A tájékoztató konferencia témája a közszolgálati teljesítmény-értékelés gyakorlati megvalósítása volt. Három megyéből érkeztek a résztvevők a Székesfehérváron rendezett eseményre, amelyet dr. Galambos Dénes kormánymegbízott nyitott meg.


2013.09.04.

Folytatódik az ÁROP 2.2.5. „Humánerőforrás-gazdálkodás a központi közigazgatásban” című projekt keretében megrendezett TÉR konferencia-sorozat. A korábbi budapesti rendezvényeket követően, szeptemberben országos ­szinten hat városban mutatkozik be a közigazgatásban 2013. július elején hatályba lépett új teljesítményértékelési rendszer (TÉR).


2013.07.11.

Minden hely elkelt a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által rendezett "A közszolgálati teljesítményértékelés gyakorlati megvalósítása" című konferenciáján, csütörtök délelőtt. A rendezvény célja, hogy felkészítse a résztvevőket a közszolgálati teljesítményértékelés gyakorlati megvalósítására, illetve hogy megismerkedjenek a folyamatot támogató szoftver működésével, használatával.


2013.06.26.

A rendezvényen Dr. Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára köszöntőjében elmondta: a közigazgatásban zajló teljesítményértékelés megújítása a Magyary Program által meghirdetett közszolgálati életpálya egyik kiemelt eleme, mely most „elemelkedik az íróasztaltól”.


2013.06.25.

Bemutatták a köztisztviselők teljesítményértékelő rendszerét (TÉR) kedden. A konferencia megnyitóján Dr. Bíró Marcell közigazgatási államtitkár és Dr. Csonka Ernő a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke beszédükben ismertették az új fejlesztést. A Magyary Program részét képező teljesítményértékelési rendszer július 1-jével lép életbe. A programban 174 ezer alkalmazott és 13500 értékelő vesz részt.


2013.01.22.

Megváltozik július 1-jétől a közszolgálati tisztviselők teljesítményének értékelése, gyakrabban és más szempontok alapján mérik majd a munkájukat. Hasonló értékelést vezetnek be a rendvédelmi dolgozók körében is. Az új rendszerben - amely 2014-től a katonákra is érvényes lesz - elsősorban a munkaköri leírásban foglaltak teljesítését és a munkához való hozzáállást vizsgálják majd a szervezeti vezetők - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára az MTI-nek.


TERAPP3