TÉR regisztráció menete


A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (továbbiakban: KSZF) a 10/2013.közszolgálati egyéni teljesítményértékelésről szóló Korm. rendelet értelmében elektronikus formában biztosítja a lebonyolításhoz szükséges módszertani anyagokat, illetve több működési modell alkalmazását, a KSZF TÉR Centrumhoz való csatlakozást is lehetővé teszi, melyek segítségével a résztvevő szervezetek végre tudják hajtani az előírt tevékenységet.

A TÉR Centrumban a KSZF által kifejlesztett TÉR Informatikai szoftver biztosítja a közszolgálati egyéni teljesítményértékelés elektronikus felületét. Megkönnyítve ezzel a civil közigazgatás szervezeteinek teljesítményértékeléssel kapcsolatos kötelező feladatait. A szervezet első számú vezetőjének a teljesítményértékelési rendszerrel kapcsolatban a legfontosabb feladata, a TÉR működési modellek tekintetében, az előnyök és hátrányok mérlegelése mellett, a szervezete számára legmegfelelőbb modell kiválasztása.

A civil közigazgatás területén - számos előny miatt - ajánlott a csatlakozás a KSZF által üzemeltetett TÉR Centrumhoz.

A TÉR Informatikai szoftver használatához a szervezeteknek regisztrálni kell.
A regisztrációhoz szükséges tájékoztató anyagok és a kitöltendő dokumentum letölthető a Dokumentumtár menüpont alatt (TÉR Regisztráció.xls).

Kitöltés után kérjük, ezen dokumentumokat elektronikusan a ter.info@bm.gov.hu email címre, valamint nyomtatott formában a szervezet munkáltatói jogkörrel rendelkező vezetője által aláírva a KSZF címére kell visszaküldeni.

TERAPP3